Muziekvideo's

Ben je opzoek naar een partij om een nummer te verfilmen? Dan ben je bij DAREbrothers aan het juiste adres. Al jaren hebben wij een grote passie voor het maken van videoclips. Of deze nu voortkomen uit live registraties of uit een origineel concept maakt niet uit.

Al jaren hebben wij een passie voor het maken van muziekvideo’s. De simpelste vorm hiervan is een concertregistratie. Hiermee hebben we veel ervaring, waardoor we precies weten hoe we met de juiste camerastandpunten, belichting en montage het beste resultaat kunnen bereiken. Ook verzorgen we volledige muziekvideo’s van concept tot eindresultaat. Hierbij zullen wij ideeën aandragen en een scenario schrijven. We overleggen dan uitvoerig met jou wat voor vorm de videoclip moet krijgen. Bijvoorbeeld hoeveel de band in beeld moet komen, of er een verhaallijn in zal zitten, of abstractere visualisaties. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd en we zullen steeds kijken wat het beste de muziek ondersteund. Daarnaast verfilmen we graag concepten voor videoclips die bands aanleveren. Zo bundelen we jouw passie voor muziek en je visuele ideeën daarbij met onze expertise voor film.

Dankzij ons grote arsenaal aan filmmaterieel, freelancers en filmtechnieken (waaronder ook animatie) zijn wij in staat om elk idee te verwezenlijken.

MOUT - Techno Live-set

Ter promotie van zijn live optredens orkestreerden we een performance voor techno-producer MOUT. Daarbij vervaardigden we zelf diverse vj-beelden die we achteraf inplakten om zo een unieke combinatie van zwart/wit en kleur te bewerkstelligen.

BoxRuBa - Backdoor Man

Na de goede samenwerking bij de muziekvideo voor ‘Too Late’, kwam BoxRuba naar ons toe met wederom een eigen idee voor een clip. Ditmaal met een poppenkast.

  • 2016
  • Concept: Aymar Middendorp

Boxruba - Too Late

Boxruba is een alternatieve indie-rock band die verrassende en aanstekelijke nummers maakt. Zij kwamen naar ons toe met een idee voor een videoclip, die een intieme doch gespannen sfeer moest verbeelden.

  • 2015
  • Crew: Eric Kerkhoven
  • Concept: Aymar Middendorp