Onze werkwijze

Na goedkeuring van de offerte, starten we met het productieproces. Dit proces omvat verschillende stappen, zoals hieronder beschreven. Wat tijdens het proces voorop staat is de tevredenheid van de opdrachtgever. Daarom zullen wij er voor zorgen dat uw wensen en ideeën worden verwerkt, en we pas met de volgende stap verder gaan wanneer u dat aangeeft. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de beste producties voortkomen uit een goede samenwerking.

Stap 1: Gesprek

Voordat we gaan werken aan de film komen we graag langs ter kennismaking en om de initiële ideeën van jou te horen. Zodoende krijgen wij een goed beeld.

Stap 2: Script schrijven

Alle ideeën nemen we samen en op basis daarvan schrijven we een script, als ons eerste concept op papier staat komen we graag langs om het voor te leggen.

Stap 3: Goedkeuring script

Wanneer wij een volwaardig script hebben gemaakt, leggen we dit voor aan de klant. We gaan namelijk pas filmen wanneer iedereen tevreden is over het script.

Stap 4: Filmen

Het filmen vormt de kern van het proces. Alle nodige beelden en geluiden worden op de draaidagen opgenomen. In het geval van een animatiefilm, wordt er in deze fase geanimeerd.

Stap 5: Post productie

Na de opnames wordt de video gemonteerd. Ook worden er in deze fase titels, muziek en eventueel een voice-over en motion-graphics aan de film toegevoegd.

Stap 6: Revisie

Als er een eerste montage af is, leggen we die aan jou voor, zodat je opmerkingen kunt geven en zeggen wat er qua post-productie beter kan. Bij grotere projecten kunnen er meer revisies zijn. Het maximum (voor het geoffreerde bedrag) wordt op voorhand vasgelegd.

Stap 7: Oplevering

Nadat de film op basis van de revisie is afgewerkt, wordt hij opgeleverd. Wij sturen deze altijd als een videobestand van hoge kwaliteit. Ook kunnen we een dvd of Blu-Ray maken.