Tarieven

Elk project is anders en de kosten van video’s kunnen daardoor erg uiteenlopen. Vraag daarom zeker altijd een vrijblijvende offerte of prijsschatting bij ons aan. 
In principe gaan we uit van een uurtarief. In het maken van kwaliteitsvideo’s gaat veel tijd zitten, maar dankzij onze ervaring kunnen we dat goed van tevoren inschatten.

Wanneer je ons inhuurt betaal je niet alleen voor onze arbeid, maar ook onze expertise en ons materiaal. Ons standaard uurtarief is €65,- p.p.

Verder kunnen we in overleg korting geven aan MVO’s of goede doelen. Neem daarvoor contact met ons op.

Klein budget?

Ben je op zoek naar een professionele video voor je bedrijf of product, maar is het budget beperkt? Dan hebben wij iets dat perfect bij je past. Wij hebben een concept ontwikkeld waar we de persoonlijke kant en kwaliteiten van het bedrijf in een bondige video laten zien. Doordat we hiervoor een vaste aanpak en simpele concepten hanteren, kunnen we de film snel produceren, terwijl we nog steeds de hoogste kwaliteit garanderen. En dat voor een bedrag vanaf €960,- (excl. BTW en reiskosten). Wil je meer weten of direct een afspraak inplannen, neem dan contact met ons op.